2011. október 29., szombat

Party.

Ma volt S. születésnapi partyja. Megrendeltük egy játszós-kávéház gyerek partyját, így volt kekszgyártás, ugrálóvár, csúszda, szendvicskék, sok-sok kiborult itóka, elgurult csokigolyócska, lisztes gyerekek, rongyokkal és felmosóvödörrel futkározó személyzet és remek hangulat.
S. kapott mixert (betonkeverős autó), állathangos könyvet, babazsírkrétát és egyéb dolgokat. A szülei egy gumicsizmával ajándékozták meg, amiben rettenetesen viccesen tud egyenlőre járni. Továbbá szülei nekiveselkedtek egy sacher tortának is, ami igen jól sikerült. Igaz, hogy a készítés utolsó fázisában a torta félig leborult és lehetett elölről kezdeni a mázat, de végül csak megérkezett a helyszínre egy nagy dobozban.  A nap amúgy egy hatalmas autózással indult, hogy beszerezzünk egy megfelelő tortaformát, majd természetesen az utolsó pillanatban nekiveselkedtünk a tortagyártásnak. Most már ünnepelt boldogan szunyókál és nyilván szépeket álmodik a mai napról. 


















2 megjegyzés:

  1. Mennyi havercimbora! De jó Neked, Misi! NÁ

    VálaszTörlés
  2. Az egész októberről lemaradtam. Hiába, ez a számítógép nem az én műfajom. De a kisfickók! Hát nagyon meg vagyok hatva, hogy mennyi cuki kis barátja van Siminek! A képek csudajók, sugárzik róluk a jó hangulat.

    VálaszTörlés