2010. szeptember 28., kedd

Hétvégi vizitek.

B. eljött és meglátogatott minket. Ennek örömére ettünk sokat, aludtunk sokat és röfögtünk sokat, kevéssé hallhatóan. Meg persze beszélgettünk sokat, mert volt mit bepótolni. Amikor pedig mentünk, akkor egészen lassan bandukoltunk, hogy a Simi is tudjon jönni:)
Elmentünk ismét a tengerhez, hogy újra lássuk. A hely neve Seven Sisters, mert 7 fehér, hatalmas sziklafal van egymás mellett. Szép volt. Nagyon fújt a szél. Otthon a nagy meghatódottságban kiderítettük, hogy Anglia legkedveltebb öngyilkos helyét látogattuk meg! 

Vasárnap este pedig meghívást kaptunk egy angol-magyar párhoz, akik rendelkeznek egy 1,5 éves kisfiúval. A lányt a klubból ismerem. A kisfiút is. A férfit nem ismertem. A házuk annyira jó, ők maguk is annyira jók, a gyerek is annyira jó és ahogy a gyerekkel meg egymással bánnak az is...annyira jó. Nagyon jól éreztük magunkat. Igazán szimpatikus emberekkel megismerkedni öröm. Meg valahogy olyan otthonosság érzés is volt velük. Több közös szál kiderült, a filozófia szak, szociális munkás ügyek...




















További képek erről itt.

2 megjegyzés:

  1. kedvencem amin ketten ültök a padon

    VálaszTörlés
  2. igen, az egy egész nagy sorozat része. Lassú készülődésben van, hogy az összeset feltegyük. Van már jó sok: pad-projekt néven:))

    VálaszTörlés